Om sjovide.dk

_MG_6087sjovide.dk er for dig der leder efter gode ideer til en fest, en dag med børnene, et spejdermøde eller til aktiviteter i skolen og på fritidshjemmet.

Hej med dig! Jeg hedder Jan, og jeg er spejderleder og for længe siden uddannet pædagog. De seneste 18 år har jeg dog drevet et par softwarefirmaer, og til manges store overraskelse, så er programmører altså ikke nødvendigvis ligeså kedelige som de ser ud til. Ikke hele tiden i hvert fald. Jeg synes det er skægt at finde på sjove og lærerige aktiviteter og lege for børn. Derfor har jeg lavet sjovide.dk, så andre måske kan få glæde af dette, og så jeg selv kan få ny inspiration fra andre.

Selvom jeg er spejderleder og pædagog, er sjovide.dk på ingen måde alene henvendt til andre spejderledere og pædagoger. Flere af ideerne på websitet vil jeg endda kraftigt fraråde at bruge til spejdermøder og i børnehaven – medmindre du da insisterer på at komme på forsiden af frokostaviserne.

Jeg har forsøgt at samle et bredt udvalg af ideer indenfor alt fra klippeklistre-aktiviteter, fangelege og brætspil, til øl-lege, ceremonier, bålmad og natløb. Mange af ideerne stammer fra mine spejdermøder og forskellige arrangementer, som jeg har planlagt gennem årene. Andre ting er blevet til herhjemme på køkkenbordet eller på høvlebænken i kælderen. Med tiden er der heldigvis også kommet meget materiale til fra brugerne af sjovide.dk, samt fra en række leverandører af indhold.

Der bliver kigget på ideer mere end 3 millioner gange om året. Det er langt mere end jeg i min vildeste fantasi havde forestillet mig, da jeg startede websitet i august 2001. Jeg håber, at du også kan finde hvad du søger, eller at du i det mindste kan blive inspireret til at finde på nye ting.

Har du spørgsmål, forslag eller andet, er du altid velkommen til at kontakte mig via email eller på Facebook.

Med venlig hilsen

Jan H. Andersen
jha@sjovide.dk

Jan H. Andersens Facebook-profil

Skriv et svar