Nemt at bage
1 pakke frosen butterdej
15 svedsker (stenfri/bløde)
1 Æg
Flormelis
Rul pladen lidt ud. Du får 3 firekanter af en plade.
Brug klejnerullen til at skære fra hjønerne indtil midten.
Læg en svedske i midten og bøj hveranden spids til midten, tryk til, så det holder sammen. Pensles med æg. Bages 220c/ca 7 min, lidt flormelis sigtes på før servering.
De er gode til Julegløgg, kaffe eller the.
Materialer | Ovn, dej, svedsker, kagerulle, ( klejnerulle) |
Inde/ude | Indendøre |
Sted | Intet særligt sted påkrævet |
Bemærk | Ingen |
Antal | 0-100 |
Alder | 0-100 |
Varighed | Ikke angivet |
Skrevet af | Marja Jørgensen, 2002-12-10 06:35:33 |