En hel svinelever skæres i skiver, der koges i ca 1 time i vand tilsat salt og 5-7 fed hvidløg. Når leverstykkerne er kølet af, skæres de i små stykker (ca. ½-1 cm. X ½-1 cm). Stykkerne deles i to portioner der bages hver for sig i ovnen i ca. 1 time ved ca. 175 grader. Kogevandet sies og levertrevler og hvidløg blendes igennem sien. Dette kogevand er godt til at sætte hundens tørkost i blød i. Da det indeholder hvidløg, er det med til at holde tæger og lopper væk fra din hund.
Være forberedt på, at der lugter af bagt lever i hele huset i flere timer, men hvad gør man ikke for sin elskede hund.
Materialer | Ingen |
Inde/ude | Indendøre |
Sted | Intet særligt sted påkrævet |
Bemærk | Ingen |
Antal | 0-100 |
Alder | 0-100 |
Varighed | Ikke angivet |
Skrevet af | Jan, 2005-08-20 01:09:00 |