1 kg. hyldebærklaser
1 kg. æbler
1 kg. sukker
Æblerne skylles, skrælles og skæres i små stykker. Hyldebærklaserne skylles, ribbes og hældes sammen med æblestykkerne i syltegryden. Sukkeret tilsættes, og det hele koges over lavt blus i ca. 20 minutter. Tages derefter af ilden, tilsættes konserveringsvæske og hældes på rene syltetøjsglas, der straks tillukkes. Foretrækkes der en fast marmelade, kan der tilsættes lidt geleringsmiddel.
Hyldebær kan også blandes med andre frugter, f.eks. pærer og tyttebær.
Materialer | Ingen |
Inde/ude | Indendøre |
Sted | Intet særligt sted påkrævet |
Bemærk | Ingen |
Antal | 0-100 |
Alder | 0-100 |
Varighed | Ikke angivet |
Skrevet af | Jan, 2005-08-28 19:50:20 |