Til 4 personer
Kan laves over bål eller i ovn
Alle får en foliebakke hver, og fylder selv i alt efter havd de bedst kan lide.
De ønskede ingredienser(se ideer nedenfor) puttes i foliebakken, og overhældes med den kogende boulionvand, låget sættes på, og der pakkes sølvpapir rundt om. Bakken sættes i ovnen, eller i gløderne i bålet i minimum 15 min. Den pakkes ud, og hvis kartoflerne stadig er hårde, skal de have mere.
Spises omkring lejrbålet, i godt selskab
God fornøjelse !
Materialer | 1 l. kogende boulionvand 4 små, dybe foliebakker – én til hver person Ønsket fyld ex. |
Inde/ude | Udendøre |
Sted | Intet særligt sted påkrævet |
Bemærk | Ingen |
Antal | 0-100 |
Alder | 0-100 |
Varighed | 25 |
Skrevet af | Malene Strange, 2008-01-17 18:14:56 |