2 æg, pisket luftige
200 g kylling- eller lever-mos (kogt med lidt gulerødder og løg og derefter blendet)
ca. 1 dl suppe (fra kogning af kylling eller lever)
1 tsk. sukker
2 spsk. skummetmælks-pulver
50 g maizena
100 g majsmel
200 g sigtemel
Æggene piskes og resten blandes i til det er en tyk dej der slipper.
Dejen stilles i køleskab i ca. ½ time.
Trilles til pølser som skæres i størrelse efter ønske
– sættes på bagepapir og bages ca. ½-1 time afhængig af størrelse og tykkelse,
de færdige kiks skal være sprøde hele vejen igennem.
Kiksene opbevares i glas med låg.
Materialer | Ingen |
Inde/ude | Indendøre |
Sted | Intet særligt sted påkrævet |
Bemærk | Ingen |
Antal | 0-100 |
Alder | 0-100 |
Varighed | Ikke angivet |
Skrevet af | Jan, 2005-08-20 01:04:19 |