375 g kogt kyllingekød
750 g Amilet (www.amilet.dk)
ca. 1 l kogevand
7½ tskf. kalciumlactat
5 – 7 tskf. Amilet Urtemix www.amilet.dk tilsættes (kan udelades)
Kødet koges, Amilet mixes med det varme kogevand og trækker til det er koldt. Tilsæt yderligere vand, hvis nødvendigt, men foderet skal være så tørt som muligt.
Kød, Amilet, kalciumlactat og urtemix blendes meget fint i foodprocessor.
Klap massen flad med lidt groft mel eller udrul med kagerulle til ½ cm’s tykkelse. Skæres næsten igennem i 1 x 1 cm tern. Når du kun skærer næsten igennem har du alle godbidderne samlet i en stor plade.
Bages ca. 1½ time ved 175 grader til godbidderne er helt tørre.
Godbidspladen vendes efter den halve bagetid.
Denne portion rækker til 1½ bageplade.
Materialer | Ingen |
Inde/ude | Indendøre |
Sted | Intet særligt sted påkrævet |
Bemærk | Ingen |
Antal | 0-100 |
Alder | 0-100 |
Varighed | Ikke angivet |
Skrevet af | Jan, 2005-08-20 01:08:02 |