Til hjemmelavet smør skal følgende ting bruges:
1/2 l piskefløde
salt
Piskefløden hældes i en skål og så har du to muligheder: Den ene er at tage et piskeris og det andet er at bruge den elektriske elpisker og så skal der piskes……længe.
Der skal piskes så længe at fløden har skiftet farve og er blevet gullig. Konsistensen skal være ligesom hytteost.
Der er så dannet noget væske i bunden, du tager massen i hånden og presser denne væske ud.
Du tilsætter det salt som du ønsker.
Og selvfølgelig skal der prøvesmages på en kiks eller andet brød.
Materialer | Ingen |
Inde/ude | Indendøre og udendøre |
Sted | Intet særligt sted påkrævet |
Bemærk | Ingen |
Antal | 0-100 |
Alder | 0-100 |
Varighed | Ikke angivet |
Skrevet af | mona knudsen, 2003-02-12 20:15:02 |