1 kg små friske bøgeblade
2 håndfulde tusindfryd blomster
2 appelsiner
1 spsk hvidvinseddike
Tilbehør: Groft brød og eventuelt finthakkede mælkebøtteblade.
Skyl blade og blomster, hæld appelsinsaft og 1 spsk eddike over salaten.
Ramsløg som tilbehør
1 kg ramsløg.
1/2 dl eddike.
2 fed hvidløg.
Skyl løgene og steg dem hele i smør. Tilsæt hakket hvidløg. Når løgene efter ca. 5 min er møre tilsættes eddike, som koges væk. Prøv at spise dem til en bøf!
Materialer | Ingen |
Inde/ude | Indendøre |
Sted | Intet særligt sted påkrævet |
Bemærk | Ingen |
Antal | 0-100 |
Alder | 0-100 |
Varighed | Ikke angivet |
Skrevet af | Jan, 2005-08-21 22:14:02 |