ca. 500 gram lever, 1½ kop mel, ca. 250 g. havregryn, 3 bouillon terninger (okse eller kylling), 2 piskede æg, 1 kop vand.
Skær leveren i terninger (kan blendes), rør mel, havregryn sammen i en skål, tilsæt bouillon, æg og lever, tilsæt derefter vand til det er grødagtigt (vil være klistret)
Rulles ud på et godt meldrysset bord, til en tykkelse på ca. 2,5 cm. (brug ekstra mel om nødvendigt).
Stykkerne vendes i mel og bages ved 180 grader i ca. 60 min. Afkøles og opbevares i fryseren i max 2 uger.
Velegnet som belønning ved træning.
Materialer | Ingen |
Inde/ude | Indendøre |
Sted | Intet særligt sted påkrævet |
Bemærk | Ingen |
Antal | 0-100 |
Alder | 0-100 |
Varighed | Ikke angivet |
Skrevet af | Jan, 2005-08-20 01:11:35 |