Kærnemælken sættes over at koge i en tykbundet gryde. Kærnemælken vil da under opvarmning skille ostestoffet fra vallen. Når ostestoffet har samlet sig i små klumper, sies vallen fra og ostestoffet røres i creme fraichen og smages til med knust hvidløg og hakket skvalderkål. Kom osten i en lille skål og pynt med radiser i skiver og et drys paprika.
Opskriften er god at bruge i kombination med fladbrød (tynnbrød) lavet på bål.
Materialer | 1 liter kærnemælk 1 dl creme fraiche 1 fed knust hvidløg 1 dl hakket skvalderkål 1 tsk paprika 3 radiser i skiver |
Inde/ude | Indendøre og udendøre |
Sted | Intet særligt sted påkrævet |
Bemærk | Ingen |
Antal | 0-100 |
Alder | 0-100 |
Varighed | Ikke angivet |
Skrevet af | Jan, 2001-07-25 12:52:58 |