1 flaske neutral snaps
hindbær
solbær
en kvist malurt
flormelis
En 1 liters beholder (fx. en juicekarton) fyldes 2/3 op med let knuste hindbær, derefter fyldes den op med let knuste solbær. Snapsen hældes over frugterne. Skal nu stå og trække en måned.
Derefter tilsættes en kvist malurt og ca. 2 3 spsk. flormelis. Skal nu stå og trække videre i ca. 2 3 måneder. Frugterne sies herefter fra og aperitiffen er nu klar til brug. Der kan eventuelt tilsættes mere sukker.
Drikkes med isterninger som aperitif eller med is og danskvand som long drink.
Materialer | Ingen |
Inde/ude | Indendøre |
Sted | Intet særligt sted påkrævet |
Bemærk | Ingen |
Antal | 0-100 |
Alder | 0-100 |
Varighed | Ikke angivet |
Skrevet af | Jan, 2005-08-21 14:21:56 |