250 g. mel
2 dl. vand
1 spsk. olie
1 æg
¾ l. friske brændenælder
1 løg
½ bakke champignon
2 tomater
200 g. revet ost
250 g. hakket oksekød eller skinke i strimler / tern
Salt, peber og krydderier
Ælt mel, salt, æg, olie og vand til en lind dej. Dejen rulles ud og lægges på en smurt bradepande eller tærteform og bages i ovnen i 5 minutter ved 250°. Grøntsager og urter renses og snittes, varmes i en gryde ca. 5 minutter, og blandes med krydderierne. Grøntsagsblandingen hældes ud på bunden. Kødet lægges over, og til sidst drysses osten over. Bages ca. 30 minutter ved 200°.
Materialer | Ingen |
Inde/ude | Indendøre |
Sted | Intet særligt sted påkrævet |
Bemærk | Ingen |
Antal | 0-100 |
Alder | 0-100 |
Varighed | Ikke angivet |
Skrevet af | Jan, 2005-08-28 23:10:16 |