Smager godt og mætter til billige penge :
1. Skræl kartofler og gulerødder.
Skær dem i skiver.
2. Brun kødet i en stor gryde -smag til med salt og peber.
Kom kartofler- og gulerod-skiverne i.
3. Tilsæt vand og krydderier og lad det hele småkoge i ca
45 min.
4. Pluk blomkålene i små buketter. Kom disse i gryden.
5. Kom ærter i gryden.
6. Pynt med persille før servering.
Servere gerne rugbrød til.
Ingredienser pr. person:
100-120 g svinekød
130 g kartofler
1 stk gulerod
50 g ærter
50 g blomkål
0,5 dl vand
Salt og peber
Persille
Materialer | Ingen |
Inde/ude | Udendøre |
Sted | Bålplads |
Bemærk | Ingen |
Antal | 0-100 |
Alder | 0-100 |
Varighed | Ikke angivet |
Skrevet af | Peter Selnø, 2002-04-30 13:10:28 |