250 g champignoner
2 løg
3 skiver brød
2 spsk. havregryn
2 æg
2 tsk. frisk basilikum
1 dl hakket vildsyre eller skovsyre
1 spsk. grahamsmel
½ dl fløde
20 g smør
Rens champignonerne. Skær dem i skiver. Drys dem let med salt før de svitses let i smørret. De svitsede champignoner kommes i en skål og blandes med finthakket syre, løg, havregryn, brødsmulder, mel, æg, fløde, og krydderi. Farsen kommes i smurte forme og bages ved 175 °C i ca. 35 minutter. Kan serveres som pålæg eller skiveskåren som hovedret. Pyntes evt. med brøndkarse.
Materialer | Ingen |
Inde/ude | Indendøre |
Sted | Intet særligt sted påkrævet |
Bemærk | Ingen |
Antal | 0-100 |
Alder | 0-100 |
Varighed | Ikke angivet |
Skrevet af | Jan, 2005-08-20 13:58:23 |