1/2 flaske Brændevin
1 1/2 flaske Rødvin
100 gram Rosiner
100 gram Mandler
8 kardemommefrø
10 hele Nelliker
2 stk. Kanelbark
1 pomeransskal
Lidt Ingefær (hel)
1/2 pund Sukker
1 dl rom
Kom rosinerne i en skål og hæld rommen over – lad det trække en dags tid.
Hæld alle ingredienser i en gryde og varm op (må ikke koge).
Læg eventuelt kardemomme, nelliker, kanel, ingefær og pomeransskal i en lille gaze pose så er det nemt at fjerne når gløggen skal serveres.
Materialer | Ingen |
Inde/ude | Indendøre |
Sted | Intet særligt sted påkrævet |
Bemærk | Ingen |
Antal | 0-100 |
Alder | 0-100 |
Varighed | Ikke angivet |
Skrevet af | Jan, 2005-08-20 11:33:19 |