5 store løg
½ selleri
2 syrlige æbler
½ dl grahamsmel
2-3 æg
salt og peber
1 tsk. karry
2 fed hvidløg eller 2 knuste hoveder af vilde løg
1 dl hakket katost eller lancetvejbred, røllike eller andet vildt
1 dl mælk
Snit løgene i tynde skiver og svits dem sammen med revet selleri i plantemargarine. Rør mel og revet æble i. Tilsæt æg, knuste hvidløg, hakkede vilde planter og krydderier. Tilslut tilsættes mælken. Farsen skal nu være som en lind grød. Den kommes på små smurte forme, drysset med mel og bages ved 200 grader i ca. 45 minutter. Postejen kan, hvis man ønsker det, tilsættes ristede champignons eller kød efter eget valg.
Materialer | Ingen |
Inde/ude | Indendøre |
Sted | Intet særligt sted påkrævet |
Bemærk | Ingen |
Antal | 0-100 |
Alder | 0-100 |
Varighed | Ikke angivet |
Skrevet af | Jan, 2005-08-20 14:00:41 |