Pluk kløverblade uden stilk. Hak bladene fint, gerne i blender. Kog de hakkede blade med lidt mælk og jævn blandingen til en tyk stuvning. Smag til med salt.
Kom stuvningen på ristet brød og drys hakkede løg og hakket æg over.
Denne ret smager ligesom en nyslået græsplæne lugter. Den bør ikke lades uprøvet.
Ingredienser:
Rødkløverblade
mælk
salt
meljævning
hakket løg
hakket hårdkogt æg
ristet brød
Tekst og billede bragt med tilladelse af Bjørli Lehrmann, Vestre Hus
Materialer | Ingen |
Inde/ude | Indendøre og udendøre |
Sted | Intet særligt sted påkrævet |
Bemærk | Ingen |
Antal | 0-100 |
Alder | 0-100 |
Varighed | Ikke angivet |
Skrevet af | Jan, 2004-08-02 22:29:37 |