4 l. mælkebøtteblade
1 kg. magert flæsk
2 spsk. ymer eller creme fraiche
1 æg
2 spsk. eddike
1 løg
Mælkebøtterne skylles, og koges i lidt vand ved svag varme.
Vandet hældes fra og gemmes til senere. Flæsket steges i terninger, og fedtet hældes fra.
Ymer, eddike, væden fra mælkebøtterne og ægget røres sammen. Flæsket kommes i saucen, varmes op og smages til med salt og peber.
Hæld mælkebøtterne og de svitsede hakkede løg i og rør forsigtigt.
Materialer | Ingen |
Inde/ude | Indendøre |
Sted | Intet særligt sted påkrævet |
Bemærk | Ingen |
Antal | 0-100 |
Alder | 0-100 |
Varighed | Ikke angivet |
Skrevet af | Jan, 2005-08-28 23:09:29 |