2 æg
Salt
2½ dl. mel
½ kg. brændenælder
½ dl. olie
Tag et par gummihandsker på og skyl nælderne godt. Kom dem i en gryde og lad dem få et opkog i letsaltet vand. Hak dem derefter fint med en kniv. Pisk æggene sammen ganske let og kom ca. ½ liter af kogevandet i. Tilsæt det meste af melet og bedøm dejens tykkelse måske skal der tilsættes lidt ekstra mel. Bland de finthakkede nælder og olien i dejen. Kom lidt fedtstof på en pande og bag dem som almindelige pandekager 2-3 minutter på hver side til de er lysebrune og sprøde.
Materialer | Ingen |
Inde/ude | Indendøre |
Sted | Intet særligt sted påkrævet |
Bemærk | Ingen |
Antal | 0-100 |
Alder | 0-100 |
Varighed | Ikke angivet |
Skrevet af | Jan, 2005-08-21 22:58:09 |