75 g hvedemel
15 g gær
4 spsk. vand eller urtete
2 spsk. olie
1 håndfuld hakket skvalderkål
3 tomater
1 dl reven ost
1 peberfrugt
1 dl champignons i skiver
1 tsk. oregano
Rør mel, salt, gær og væde sammen og form dejen til en kugle der rulles tyndt ud på et melet bord. Rul dejen om kagerullen og rul den dernæst ud på bagepladen. Finthakket skvalderkål, tomater i skiver, revet ost og peberfrugt og champignons i skiver fordeles over dejen og der drysses med oregano. Pizzaen sættes i en varm ovn ved 200 °C, og bager til den er lysebrun og sprød i kanten ca. 35 min. Dejen kan også rulles ud og skæres i firkanter der puttes fyld på og dejen pakkes omkring fyldet og bages.
Materialer | Ingen |
Inde/ude | Indendøre |
Sted | Intet særligt sted påkrævet |
Bemærk | Ingen |
Antal | 0-100 |
Alder | 0-100 |
Varighed | Ikke angivet |
Skrevet af | Jan, 2005-08-20 13:53:46 |