2 l. hakket brændenælder
1 l. rå kartofler i strimler/stænger
½ l. hakket løg (vilde)
1-2 dl. olivenolie
1 tsk. oregano
3 tsk. røllikeblade
½ dl. vand
Brændenælderne skylles og hakkes godt. Brændenælder, de strimlede kartofler og de hakkede løg blandes og svitses i olie. Smag til med krydderier og røllikeblade. Tilsæt under omrøring lidt koldt vand. Lad det hele svitse ca. 10 minutter.
Retten kan også startes med hakket kød, 3-400 g. som svitses og derpå iblandes det grønne.
Materialer | Ingen |
Inde/ude | Indendøre |
Sted | Intet særligt sted påkrævet |
Bemærk | Ingen |
Antal | 0-100 |
Alder | 0-100 |
Varighed | Ikke angivet |
Skrevet af | Jan, 2005-08-28 23:14:29 |