100 g mel
100 g grahamsmel (eller majsmel)
½ tsk. salt
2 ½ tsk. bagepulver
2 spsk. olie
10 spsk. skummetmælk
1 dl hakket brændenælder (1 spsk. pulveriseret, tørret)
Bland mel, salt og bagepulver sammen og rør olien i. Tilsæt mælken og de hakkede brændenælder og ælt dejen smidig. Del dejen i to dele og form hver som en rund kage. Klap dem ud til 1 ½ cm’s tykkelse. Læg dem på en smurt plade og del hver i 6 snitter med en melet kniv. Bag dem 12-15 minutter ved 275°. Bræk de færdigbagte scones fra hinanden, flæk brødene og kom pålæg på.
Materialer | Ingen |
Inde/ude | Indendøre |
Sted | Intet særligt sted påkrævet |
Bemærk | Ingen |
Antal | 0-100 |
Alder | 0-100 |
Varighed | Ikke angivet |
Skrevet af | Jan, 2005-08-20 13:59:36 |