Her er en nem dessert til bålet, som ungerne/de voksne selv kan lave, det eneste der kræves er lidt forarbejde.
Tag en banan og skær den i tykke skíver (med skræl)
Tag en frisk annanas og skær den i stor tern (dåse kan også bruges)
Jordbær skylles og stilken pilles af
Snit nogle tynde pinde og læg spidsen i vand 1/2 times tid.
Når gløderne er tilpas i bålet, sættes skiftevis annanas, banan og jordbær på pinden, imellem hvert stykke frugt sættes en skumfidus, steges let over bål og spises varme.
Dejlig nemt, og en succes hos børn i alle aldre.
Materialer | banan annanas jordbær skumfiduser (andre frugter kan også bruges) |
Inde/ude | Udendøre |
Sted | Intet særligt sted påkrævet |
Bemærk | Ingen |
Antal | 0-100 |
Alder | 0-100 |
Varighed | Ikke angivet |
Skrevet af | heidi mikkelsen, 2003-06-25 18:47:00 |