Man tager:
2 pk. husblas
1 l. æblejuice
1 stor ps. vingummibamser
Læg husblassen i blød, samtidig med at du varmer æblejuicen i en gryde. Når den er blødt op (ca. 5 min.), smides den ned i æblejuicen. Når husblassen er smeltet, hældes blandingen i en gammeldags kødrandsform el. lign. Stil det koldt (køleskab).
Hold godt øje med blandingen, for når den begynder at stivne, skal vingummibamserne i. Kommer de for tidligt i, svulmer de nemlig op, og kommer de for sent i, kommer de slet ikke i, men ovenpå, idet blandingen er blevet stiv.
Serveres helst med svensk blåbærsuppa fra en karton, men man kan til nød bruge fx varm kirsebærsovs som den man vanligvis bruger til risalamande.
Velbekomme
Materialer | Ingen |
Inde/ude | Indendøre |
Sted | Intet særligt sted påkrævet |
Bemærk | Ingen |
Antal | 0-100 |
Alder | 0-100 |
Varighed | Ikke angivet |
Skrevet af | Steen Lassen, 2002-03-10 18:40:30 |