Kødet renses for fedt og hinder, skæres i tynde skiver og bankes let. Salt, peber og paprika drysses over. Smørret brunes let i en gryde og kødet vendes deri til det er gyldent.
Bacon skæres i små stykker. Tomaterne flåes og skæres i både. Den grønne peber renses og skæres i strimler. Champignonerne renses og skæres i skiver. Alle delene kommes i gryden. De grønne oliven deles og blandes forsigtigt i grydens indhold. Fløden hældes over herligheden og kulør tilsættes med sparsom hånd. Retten skal derefter småsnurre (nej, ikke drejes rundt) over ilden i cirka 45 minutter. Smag til med lidt salt. Kan eventuelt jævnes.
Kartoflerne skrælles, koges og serveres til.
Materialer | Til 10 personer: 1½ kg svinesmåkød salt, peber og paprika 100 g smør 250 g bacon 250 g tomater (4 stk) 1 grøn peber 500 g friske champignoner 50 grønne oliven med paprika 7 dl kaffefløde 3 kg kartofler |
Inde/ude | Udendøre |
Sted | Intet særligt sted påkrævet |
Bemærk | Ingen |
Antal | 0-100 |
Alder | 0-100 |
Varighed | Ikke angivet |
Skrevet af | Jan, 2001-07-25 14:03:41 |