6 madæbler
30 g smør
2 spsk. kakao
1 spsk. citronsaft
2 spsk. hakkede nødder
2 spsk. kokosmel
3 spsk. havregryn
2 spsk. hakkede frugter af bog(bøgens frugter)
4 spsk. honning eller rørsukker
Æblerne udhules med en æbleudhuler og smørret røres blødt med kakao og de øvrige ingredienser. Fyldet stoppes i æblerne og de stilles i et ildfast fad og bages møre i ovn ved 180 grader ca. 25 minutter. Server med en klat flødeskum til.
I stedet for at blive bagt i en ovn kan æblerne også pakkes ind i 2-3 lag staniol, og lægges i et godt glødebål. Sørg for at vende dem jævnligt med en pølsetang eller lignende. Efter max 10 minutter er æblerne færdige. Mums!
Materialer | Ingen |
Inde/ude | Indendøre |
Sted | Intet særligt sted påkrævet |
Bemærk | Ingen |
Antal | 0-100 |
Alder | 0-100 |
Varighed | Ikke angivet |
Skrevet af | Jan, 2005-08-20 14:06:00 |