Et par appelsiner
Flormelis
1 flaske snaps (Havstryger, Akeleje eller Hökerakavit)
120 gram Dansk honning
Et par appelsiner skylles og skrælles fint. Det hvide må ikke komme med. Skrællerne lægges i ovnen og tørres ved 90 grader til de er sprøde, herefter vendes de i flormelis.
Skrællerne lægges herefter i blød i snaps i mindst 1 uge. Der skal anvendes ca. 13 gram skaller til 20 cl. snaps. Herefter filtreres væsken gennem et kaffefilter.
20 cl. af den filtreret væske blandes med 120 gram dansk honning, der er smeltet på forhånd, men pas på den må ikke være for varm.
Ekstrakten kan drikkes som likør eller blandes med rødvin eller hvidvin i forholdet 1:6
Materialer | Ingen |
Inde/ude | Indendøre |
Sted | Intet særligt sted påkrævet |
Bemærk | Ingen |
Antal | 0-100 |
Alder | 0-100 |
Varighed | Ikke angivet |
Skrevet af | Jan, 2005-08-21 14:23:18 |