Løgene pilles og skæres i terninger. Løgene og karry brunes i margarinen i en gryde. Kødet tilsættes og brunes ligeså. Vand og salt hældes i gryden, og hele herligheden sættes til at koge under låg i cirka ½ time.
Klip bønnespirerne i mindre stykker og skær æblet i tern, og tilsæt begge dele cirka 5 minutter før retten er færdig.
Serveres med ris.
Materialer | Til 4 personer: 2 løg 20 g margarine 2 tsk karry 400 g kød i tern 1 tsk salt 2 dl vand 1 l bønnespirer (ca 200 g) 1 stort madæble |
Inde/ude | Indendøre |
Sted | Intet særligt sted påkrævet |
Bemærk | Ingen |
Antal | 0-100 |
Alder | 0-100 |
Varighed | Ikke angivet |
Skrevet af | Jan, 2001-07-25 13:03:26 |