2 store appelsiner
2 citroner
1 dl sukker
2 flaske spansk rødvin
1 dl cognac
Desuden anvendes:
2 flasker apollinaris (erstat eventuelt med mousserende hvidvin)
Isterninger
Skyl appelsiner og citroner og skær dem i tynde skiver, der skæres over en gang. Læg frugten i en glaskande eller en bowle og drys sukkeret over. Derefter hældes rødvinen ved og cognac’en.
Stil sangriaen til afkøling. Når den skal drikkes, hælder man en bakke isterninger i kanden eller bowlen og fylder op med apollinaris (eller mousserende hvidvin.
Tip: En anden populær opskrift erstatter cognac’en med Grand Marnier eller Contreau. Her skræller man frugterne, inden de skæres i skiver og man tilsætter en dåse ferskenstykker. Hvis man hælder ferskensaften i sangriaen, kan man udelade sukkeret.
Materialer | Ingen |
Inde/ude | Indendøre |
Sted | Intet særligt sted påkrævet |
Bemærk | Ingen |
Antal | 0-100 |
Alder | 0-100 |
Varighed | Ikke angivet |
Skrevet af | Jan, 2005-08-21 02:36:24 |