Ja, traditionel er den, men stadigvæk en ganske udmærket nem ret til bål.
Løgene pilles og hakkes og brunes i margarine sammen med kødet. Sørg for at kødet bliver brunet ordentligt, så det er findelt.
Tilsæt tomatpure, salt og peber samt 7½ dl vand. Læg låg på gryden og kog sovsen i cirka 15 minutter.
Cirka 2 liter vand bringes i kog i en anden gryder. Når det koger kommes spaghettien i. Efterhånden som det bliver blødt, kan det drejes rundt, så det hele kommer under vand.
Koes i 10 minutter uden låg og drypper af i en sigte.
Materialer | Til 10 personer: 1 kg hakket oksekød 50 g margarine 1 dl tomatpure salt peber 1 kg spaghetti vand |
Inde/ude | Indendøre og udendøre |
Sted | Intet særligt sted påkrævet |
Bemærk | Ingen |
Antal | 0-100 |
Alder | 0-100 |
Varighed | Ikke angivet |
Skrevet af | Jan, 2001-07-25 16:09:55 |