Sesamfrøene ristes gyldne på en tør pande og blandes med resten af ingredienserne. Det er nu en ret klistret masse, men den vil samle sig hvis den får lov at stå et par timer. Evt. til næste dag. Sli kmassen rulles til kugler på størrelse med en valnød. Kuglerne trilles i en blanding af lige dele lakrids-, anis- og fennikelpulver. Hvis man ønsker rigtig stærke spejderhagl kan man fordoble mængden af krydderier.
Materialer | 250 g sesamfrø 150 g fintvalset havre 250 g maltekstrakt 250 g dadler ½ dl frugtsaft 5 g lakridsrodspulver 5 g engelsk lakridspulver 5 g fennikelpulver 5 g hel anis |
Inde/ude | Indendøre |
Sted | Intet særligt sted påkrævet |
Bemærk | Ingen |
Antal | 0-100 |
Alder | 0-100 |
Varighed | Ikke angivet |
Skrevet af | Jan, 2001-10-14 14:53:40 |